Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Matchplay hockeykamp bij Liberty!

Hockeykampen  |  2-4-2018
Nieuwsafbeelding
Het leukste Hockeykamp van Nederland komt deze meivakantie naar onze club!

Over precies een maand is het zover, de hockeydagen van Matchplay komen naar onze club. Schrijf je nog snel in en beleef een te gekke hockeyvakantie!

Kan jij ook niet genoeg krijgen van hockeyen en wil je je vakantie gebruiken om een nog betere hockeyer te worden?
In de meivakantie organiseert Matchplay een 3-daagse hockeykamp-ervaring om nooit meer te vergeten, en dat op onze eigen club!! Toptrainingen in kleine groepen op je eigen niveau, leuke recreatieve activiteiten in de middag EN er komt een Hoofdklasse-speler en/of Jong Oranje-speler langs voor een te gekke clinic. Daarnaast ontvang je het originele Matchplay Hockeykamp T-shirt en hebben we elke dag een gezonde uitgebreide lunch. Kortom dit wil je niet missen!

Hockeydagen in de meivakantie:
Tijdens het kamp word je ingedeeld op leeftijd, we maken onderscheid tussen de jongste jeugd (5-9 jaar) en oudere jeugd (10-13 jaar). Je traint in kleine groepen op je eigen niveau. We gaan je slagsnelheid meten, de uitdaging aan met de hockey-estafettes, verbeteren we de technische vaardigheden en krijgen tips en tricks van een Topspeler uit de Hoofdklasse! Daarnaast spelen we knotshockey in de opblaasbare Matchplay Arena en misschien win jij met je team wel het afsluitend toernooi! Het intensieve hockeyprogramma wordt afgewisseld met een uniek uitdagend recreatieprogramma, maar dat houden we nog even geheim… Het programma duurt van 09.00 tot 17.00.
  
Datum van de Hockeydagen:
30 april, 1 en 2 mei    5-9 jaar/10-13 jaar     €149,- per persoon

Kijk op: www.minikamp.nl voor meer informatie en schrijf je snel in!

We zien je in de meivakantie!