Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

BAR-info-Liberty

Bar/Bardiensten  |  8-3-2018
Nieuwsafbeelding
Vanaf komend weekend is er een nieuw assortiment aan dranken te ontdekken in onze bar.
De belangrijkste wijziging betreft de biermerken, de wijnen en een keuze voor minder suikers in de drankjes.

Eind 2017 liep een vijfjarig leverancierscontract af van INBEV Breda. Hierna hadden wij, als jullie bestuur, de vrijheid om een leverancier te zoeken die beter past bij de schaal van onze vereniging. Eentje die lokaal betrokken is en naast een goede inkoopprijs, tevens een hogere service biedt. We zijn uitgekomen bij Rovin, die om de hoek zit van het clubhuis. De eigenaar Albert Schuermans en zijn bedrijfsleider Boudewijn in 't Groen zullen ons de komende jaren bijstaan met hun dienstverlening. De eerste actie die ze enkele weken geleden voor Liberty-leden hebben georganiseerd was een 'bier-wijn-proefavond', waar de leden zich konden uitspreken over de smaak van het nieuwe assortiment. 
Op basis van deze proeverij, de afweging van inkoopprijs en ook het onderscheidend karakter van de merken die passen bij ons Hockeycafé Dongen, is er een definitieve keuze gemaakt: 
Estaminet pilsener bier, Wittekerke Rosébier, Steenbrugge Witbier, Laurent Miquel witte, rosé en rode wijn, Hugo als zoete witte wijn.

Ook bij het non-alcohol zijn er wat wijzigingen: een betere Jus d'Orange, Amstel Radler 0,0% en een nieuw drankje "BH
2OOST" (het broertje van het merk 02 dat beduidend minder calorieën heeft dan Aquarius).

Vanaf komend weekend zijn de nieuwe merken beschikbaar, tenzij we nog voorraad hebben die we natuurlijk eerst op willen maken. De prijzen zijn voorlopig nog hetzelfde gebleven, maar zullen (na zeven jaar) waarschijnlijk in het najaar worden geïndexeerd.

Het aanbod uit de keuken zal tevens enkele kleine (prijs)wijzigingen krijgen.

Met deze veranderingen hebben we samen met de leden een mooi en lekker assortiment gevonden. Een nieuwe basis om onze bar de komende jaren weer een fijne ontmoetingsplek te laten zijn voor elke bezoeker.

Proost !
Het bestuur van MHC-Liberty

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Hieronder kunt u reageren op dit nieuwsbericht door middel van uw lidnummer + wachtwoord.