Nieuwe hockeymogelijkheid voor Heren!

Algemeen  |  29-11-2017

In het voorjaar start er een avondcompetitie voor heren, dit in navolging van de succesvolle avondcompetitie voor dames, waar Liberty al aan meedoet.

Deze nieuwe competitie is vooral bedoeld voor oud-hockeyers, trainingsleden en trimleden, die niet structureel op zondag willen of kunnen spelen, maar wel geïnteresseerd zijn om te blijven (of weer te gaan) hockeyen in competitievorm.
De wedstrijden worden gespeeld op de donderdagavond om 20.30 uur, zowel uit als thuis. De competitie wordt georganiseerd door de KNHB en er wordt gespeeld met elftallen volgens de standaardregels.
Om deel te kunnen nemen dien je wel trimlid te worden bij Liberty; ook als je nu al (trim)lid bent van Liberty kun je deelnemen aan deze competitie.

Ben je ge├»nteresseerd, of wil je meer weten, neem dan contact op voor 1 januari a.s. met Martijn Verburgh via [email protected]