Super Saturday

Kampioenen  |  22-11-2017
Het herfstseizoen nadert alweer bijna haar einde en sommige teams van M.H.C. Liberty kunnen zich al kampioen noemen of spelen nog serieus mee voor de eerste plaats. Om deze winnaars en al de sportieve momenten van het afgelopen seizoen te vieren, nodigt Liberty alle jeugdteams uit voor een Super Saturday op zaterdag 25 november aanstaande, vanaf 16:00 uur in het clubhuis.

Dus nodig opa's, oma's, ooms, tantes, neefjes, nichtjes, buurmannen en buurvrouwen allemaal uit om de jeugdleden mee te huldigen; leuk voor de sfeer, maar ook verdiend voor alle sportieve prestaties die onze jeugd het afgelopen herfstseizoen weer geleverd heeft. Tot dan!

Reageer op het nieuws

Hieronder kunt u reageren op dit nieuwsbericht door middel van uw lidnummer + wachtwoord.