Looptraining Meisjes achttallen groot succes!

Trainingen  |  13-3-2014

Dit seizoen is Liberty een nieuwe weg ingeslagen met looptrainingen voor de jeugd. Deze looptrainingen dienen als ondersteuning van de reguliere trainingen, en zijn niet alleen bedoeld om een betere conditie op te bouwen, maar ook zeker om de looptechniek van onze leden te verbeteren. Betere looptechnieken leiden tot betere hockeyprestaties!

In navolging van de looptrainingen junioren tijdens de winterstop is afgelopen woensdag de looptraining voor de Meisjes 8 E begonnen. En het was direct een groot succes! Op een zonovergoten hockeyveld, kwamen 32 enthousiaste kinderen opdagen. Je zou verwachten dat iedereen even moest wennen als je, net als ik recht van de ski's nu in korte sportkleding, in de volle zon een looptraining komt volgen. Maar niets was minder waar, de meiden hebben vol ijver het hele uur meegedaan en er meteen veel van opgestoken.

Meisjes 8 E ontzettend bedankt voor jullie enthousiaste deelname, hopelijk blijven jullie dit volhouden en gaan we de resultaten dit seizoen terug te zien op de velden!

Met sportieve groet,

Claudia La Fors
Coördinator looptraining

Antoine van Riel
Madelief staat elke week te trappelen om te gaan! Goed werk Conny en Claudia

Reageer op het nieuws

Hieronder kunt u reageren op dit nieuwsbericht door middel van uw lidnummer + wachtwoord.