Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Moeizame overwinning voor Van der Kolk Liberty dames 1

Wedstrijdverslag  |  21-11-2017
Nieuwsafbeelding

Afgelopen zondag 19 november mocht Van der Kolk Liberty dames afreizen naar het verre HC Gilze-Rijen. Gilze-Rijen dames 1 is een welbekende lastige tegenstander. De dames hebben het vaak moeilijk tegen dit team, maar vandaag waren ze vastberaden om er volle bak tegenaan te gaan.

 

Het fluit signaal klonk en de wedstrijd was begonnen. Van der Kolk Liberty dames 1 ging gelijk in de aanval. Helaas werd er erg slordig gespeeld. Er werden slechte passes gegeven en er werd niet fel genoeg gespeeld. Alles wat tijdens de voorbespreking was afgesproken, leken de dames vergeten te zijn. Gilze-Rijen werd gevaarlijk in de cirkel, gelukkig stond de verdediging van Van der Kolk Liberty dames 1 op scherp en werd het doel schoon gehouden. Rond de twintigste minuut werd er een aanval via rechts opgebouwd, er werd mooi de cirkel ingespeeld en er was ruimte om op doel te schieten. De bal belandde tegen de keepster aan, maar gelukkig stond Sanne Kattenbeld daar en zij kon door snel te handelen de bal het doel intikken, 1-0! Tijdens de rust werd er besproken dat er feller moest worden gespeeld en met die duidelijke opdracht stelde Van der Kolk Liberty dames 1 zich weer op. Helaas werd de afspraak niet nagekomen en het onnauwkeurige spel van de eerste helft ging weer verder. Toen Gilze-Rijen de gelijkmaker scoorde werden de dames pas wakker geschud. Gelukkig maakte Mathilde Hoedemaker met nog tien minuten te spelen de 1-2 op aangeven van Elisa Borst.

 

Het was een wedstrijd om gauw te vergeten, volgende week gaan de dames het met halve bak niet redden want Barendrecht dames 1, de nummer 1 in de competitie, staat op het programma. Ze spelen thuis om kwart voor 1 en ze kunnen de support goed gebruiken! Tot dan!