Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Wedstrijdverslag 29-10-2017 Evergreen - Den Hamse Bok H1

Wedstrijdverslag  |  31-10-2017
Na een goede prestatie in de Silver Cup van vorig weekend, waar Den Hamse Bok Liberty Heren 1 de volgende ronde helaas niet heeft gehaald, maar wel mooi spel hebben laten zien, stond dit weekend MHV Evergreen op het programma. Door wisselend succes van deze tegenstander was het moeilijk te voorspellen voor Den Hamse Bok Liberty Heren 1 wat te verwachten van deze tegenstander. Dus de mannen moesten alles op alles zetten om met de drie punten in Dongen weder te keren. 
Na de warming up, waar Den Hamse Bok Liberty Heren 1 duidelijk een goed gevoel had, ging de eerste helft van start. De ploegen begonnen beide niet slecht aan de eerste helft evergreen in de 1e minuut al een strafcorner te halen. Deze werd direct op goal gesleept, maar Philip Starmans bracht redding. Hierna verdedigde Den Hamse Bok Liberty Heren 1 sterk en kreeg balbezit door een goede onderschepping van Tommy Smits die een fantastische pass gaf op Mick Asselman. Hij kon vrij inschieten en zette in de 2e minuut de 0-1 op het scorebord. Een fantastisch begin voor Den Hamse Bok Liberty Heren 1. Ze hadden duidelijk de overhand en voelde zich goed. Na een aantal goed opgezette aanvallen, die niet werden afgerond, ontving Tim Verkijk de bal op het middenveld. Hij werd onder druk gezet maar door een snelle beweging speelde hij 2 man uit en lag er een zee van ruimte. Na een lange rush kon hij uithalen vanaf kop cirkel en de bal vloog mooi het net in. 12 minuten gespeeld, 0-2. In de 31e minuut kreeg Den Hamse Bok Liberty Heren 1 een vrije bal na een goede actie van Devi Brons. In combinatie met Tim Verkijk zette hij zechzelf vrij voor de goal en kon de 3e goal voor Den Hamse Bok Liberty Heren 1 maken. Hierna volgde nog een strafcorner maar die werd van de lijn gehaald door een verdediger aan de kant van Evergreen. Ruststand 0-3! 
Den Hamse Bok Liberty Heren 1 begon iets minder scherp aan de 2e helft en na een goeie individuele actie van een middenvelder van evergreen kon de bal makkelijk worden binnen getipt bij de tweede paal. Na deze goal was Den Hamse Bok Liberty Heren 1 wakker geschud en werd er weer hard gewerkt om de 3 punten mee te kunnen nemen. Een paar minute na de 1-3 versierde Den Hamse Bok Liberty Heren 1 een corner. De keeper wist het directe schot tegen te houden maar Yorick Smits was er als de kippen bij om de rebound binnen te slaan, 1-4. In de 51e minuut werd er een goede pass gegeven waardoor Tim Verkijk een vrije doorgang had naar de goal, op het laatste moment legde hij de bal slim af naar Richard Weeda, die de bal daarop volgend in een lege goal af kon maken voor het 5e doelpunt van Den Hamse Bok Liberty Heren 1. De mannen bleven aanvallen, waarop de bal wederom, door slim samenspel tussen Devi Brons en Tim Verkijk, bij Devi Brons waarop hij de 1-6 kon maken in de 60e minuut. Naderend naar het einde versierde Toby Kuijpers een corner voor Den Hamse Bok Liberty Heren 1. Devi Brons kon de mislukte corner toch tot een goed einde brengen door de rebound verwoestend hard de touwen in te slaan. 1-7! Den Hamse Bok Liberty Heren 1 had hard gewerkt maar was nog niet klaar. Er werd nog goal gemaakt. Een fantastische actie van Devi Brons die op de achterlijn de keeper van Evergreen voorbij speelde en de bal inleverde bij Tim Verkijk, die aan het einde van de wedstrijd de eindstand kon noteren. Maar liefst 1-8 in het voordeel van de mannen van Den Hamse Bok Liberty Heren 1.

Na dit fantastische weekend met verbluffend resultaat is het vertrouwen hoog en is Den Hamse Bok Liberty Heren 1 er dan ook zeer op gebrand om volgend weekend in de derby tegen Gilze-Rijen Heren 1 de punten in Dongen te houden. Wij hopen jullie zondag weer langs de lijn te zien!