DANK JE WEL MALOU !!

Trainingen  |  26-10-2017

In de herfstvakantie hebben onze meiden MC1 en MB1 niet stilgezeten!

Ze kregen een intensieve training van 2 ½ uur van niemand minder dan de Gouden EK-Oranjester Malou Pheninkckx.

De warming-up was precies zoals het Nederlands Elftal ook wekelijks traint, dat was een super goed begin en voor herhaling vatbaar in onze wekelijkse trainingen!

Na een briljante gezamenlijke aanvalsoefening die Malou had uitgedacht hebben onze Liberty talenten in kleine groepjes zeer leerzame tips gekregen in diverse oefeningen van Malou.

Hierbij werd ze bijgestaan door onze eigen toptrainers Marijn Franken en Mathilde Hoedemaker.

Super bedankt Malou voor al jouw inzet, we zijn enorm trots om van jou bij ons op de club training te hebben mogen krijgen, wat hebben onze meiden en onze trainers veel van jou geleerd, een onvergetelijke ervaring!

Reageer op het nieuws

Hieronder kunt u reageren op dit nieuwsbericht door middel van uw lidnummer + wachtwoord.