Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Den Hamse Bok Liberty Heren 1 VS. Capelle Heren 1 8-10-2017

Wedstrijdverslag  |  9-10-2017

Een nieuwe regenachtige thuiswedstrijd op de planning voor den Hamse Bok Liberty Heren 1. Capelle Heren 1 stond op de planning, de koploper. En met een mooi feestje gepland voor na de wedstrijd waren de mannen erg gemotiveerd om de 3 punten te pakken vandaag.

 

Capelle Heren 1 begon sterk en wist in de het eerste kwartier 2 corners te halen. Ze werden beide goed gepakt door de keeper van Liberty Heren 1. De mannen van Liberty Heren 1 waren evenwel als Capelle Heren 1 ook goed aan de pot begonnen en in de 15e minuut Kreeg Jorian Taks een duw in de cirkel en zo kreeg Liberty de 1e corner. Deze werd helaas gemist. De bal ging over en weer en het was een spannende maar sterke eerste helft voor den Hamse Bok Liberty Heren 1. Helaas viel in de 33e minuut de 0-1, maar de eerste helft was nog niet voorbij en in de 35e minuut net voor het fluitsignaal belandde de bal op de achterlijn bij Mick Asselman die een strakke voorzet gaf op de 2e paal, waarna Richard Weeda makkelijk de bal in de goal kon leggen. Na het uitnemen van de bal werd er vrijwel meteen gefloten voor de 1e helft en stond er 1-1 op het scorebord. De mannen voelde zich sterk en wilde deze lijn graag doortrekken naar de 2e helft.

 

Zoals het plan was ging den Hamse Bok Liberty Heren 1 vol op de aanval aan het begin van de 2e helft en zo werden er 3 corners gehaald in de eerste 5 minuten van de 2e helft. De eerste 2 corners werden gepakt door de keeper van Capelle maar na de 3e corner belandde de bal bij Yorick Smits die de bal liet lopen. Zo kwam de bal voor Tim Verkijk te liggen die zonder nadenken de bal snoeihard in het dak sloeg. 2-1! En het publiek, dat in grote getalen aanwezig was reageerde enthousiast en dit gaf een extra boost voor het spel van Liberty Heren 1. De 3-1 viel wederom uit een goed opgezette aanval waarna Richard Weeda de bal makkelijk binnen kon tikken bij de 2e paal. De 4e goal werd gemaakt door Devi Brons in de 45e minuut uit een strafcorner. Het eerste kwartier van de 2e helft had den Hamse Bok Liberty Heren 1 duidelijk de overhand in de pot en in de 48e minuut kreeg Tim Verkijk de bal op kop cirkel, hij gaf een slimme steekpass op Jorian Taks die vervolgens de bal bij Toby … afleverde zodat hij zijn 1e goal kon maken voor het eerste en de 5-1 op het scorebord mocht zetten. De 6-1 viel wederom door de hand van Devi Brons uit een strafcorner. Na de doelpuntenreeks van de Liberty Heren 1 waren er voor beide ploegen kansen over en weer, alleen wist den Hamse Bok Liberty Heren 1 de kansen niet meer af te maken. Zo viel in de 52e minuut de 6-2 uit een snelle counter van Capelle Heren 1. De 6-3 viel uiteindelijk in de 68e minuut.

 

Aldus een mooie pot neergezet door den Hamse Bok Liberty Heren 1 en Capelle Heren 1 de koppositie afgenomen. Op naar de volgende uitwedstrijd tegen Rapid Heren 1, waar deze wedstrijd een goede opsteker voor is en extra motivatie geeft om volgend weekend de 3 punten mee terug naar Dongen te nemen.

 

Alle dank voor het vele publiek dat is op komen dagen en voor de geweldige 3e helft die daarna heeft plaats gevonden. Den Hamse Bok Liberty Heren 1 is er nog steeds van aan het nagenieten!