Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Den Hamse Bok Liberty Heren 1 VS. Bommelerwaard Heren 1 1-10-2017

Wedstrijdverslag  |  2-10-2017

Na de ruime overwinning van vorige week is den Hamse Bok Liberty Heren 1 hongerig voor meer en na een week hard trainen gefocust op de uitwedstrijd tegen Bommelerwaard zijn alle mannen er klaar voor om een mooie pot neer te gaan zetten.

 

De eerste helft gaat van start en het is duidelijk te merken dat den Hamse Bok Liberty Heren 1 nog niet helemaal lekker in het spel zit en Bommelerwaard Heren 1 heeft meteen in de 1e minuut van de wedstrijd een kans op goal. Deze wordt gestopt door Philip Starmans, de keeper, maar de de bal gestopt te hebben ketst deze op de voet van Sten Wahlbrinck en zo verdiende Bommelerwaard de 1e strafcorner. De strafcorner werd hard laag in de rechterhoek gesleept en was niet te stoppen voor de mannen van Liberty betrokken bij de strafcorner. Een snelle achterstand en hoge druk vanaf de kant van Bommel maakte het de mannen van Liberty moeilijk om op te bouwen en de middenvelders en aanvallers werden dan ook moeilijk gevonden. In de 23e minuut haalt Bommelerwaard Heren 1 nog een strafcorner, maar bij het nemen wordt er onderweg shoot gemaakt en Liberty Heren 1 mag de bal weer uitnemen. In de laatste 10 minuten van de 1e helft wordt Liberty Heren 1 wat sterker en er komt wat meer vertrouwen in de ploeg. Er worden steeds meer ballen onderschept en er wordt hier en daar een aanval opgezet. Ruststand 1-0.

 

In de 2e helft weet Liberty steeds vaker onder de hoge druk van Bommelerwaard uit te hockeyen en creƫert meer kansen dan in de eerste helft. Maar het loopt nog steeds niet zoals de heren van Liberty het willen hebben en door wat irritatie valt er een gele kaart. Met 10 tegen 11 is altijd lastig en zo wordt Bommel ook weer wat gevaarlijker. Ze halen een corner maar deze gaat er niet in. In de 67e minuut, als Liberty Heren 1 weer met een volledig elftal in het veld staat, versierd Devi Brons de 1e corner voor den Hamse Bok Liberty Heren 1. Het schot wordt helaas gepakt. In de 70e minuut wordt er nog een corner gehaald door de mannen van Liberty en Ard Leenderts gaat aanleggen om de bal de goal in te krijgen. Het schot komt tegen een been aan van een uitlopende speler van Bommelerwaard en er wordt een overtreding tegen Liberty gegeven voor gevaarlijk spel.

 

Eindstand 1-0. De eerste verliespartij van den Hamse Bok Liberty Heren 1. Wel een zwaarbevochten wedstrijd, dus de heren konden met opgeheven hoofd het veld af lopen. Volgende week staak Capelle Heren 1 op het Programma, evenals de volgende 3e Helft. Komt allen de mannen van den Hamse Bok Liberty Heren 1 naar de overwinning juichen zodat het feestje een extra leuk sfeertje heeft.