Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Van der Kolk Liberty dames 1 blijft op de negende plek

Wedstrijdverslag  |  2-10-2017
Nieuwsafbeelding
Zondag 1 oktober reisde van der Kolk Liberty dames 1 naar Gorinchem af voor een spannende pot tegen Rapid. Vorig seizoen werd er ook al tegen deze tegenstander gespeeld, en toen werd er uit flink verloren. Er viel dus ook zeker nog wat recht te zetten.


De wedstrijd begon niet al te goed voor van der Kolk Liberty dames 1, afspraken werden niet nagekomen en er werd niet goed gespeeld. Dit resulteerde dan ook in een aantal strafcorners tegen, waar Rapid van kon profiteren doordat het ook bij de verdediging van de strafcorners niet helemaal goed liep bij van der Kolk Liberty dames 1. Halverwege de eerste helft werd er al tegen een 2-0 achterstand aangekeken. Na wat aanpassingen in de opstelling bij van der Kolk Liberty dames 1,  wisten de dames zich enigszins te herpakken en kregen weer vat op de wedstrijd. De dames konden veel aanvallen, maar de goals bleven uit. Ruststand bleef dan ook in het voordeel van Rapid, 2-0.



Na wat punten besproken te hebben in de rust gingen de dames weer verder waar ze gebleven waren, zoeken naar de aansluitingstreffer. Er werd redelijk goed gespeeld door van der Kolk Liberty dames 1 en er werden een aantal strafcorners versierd. Helaas viel het allemaal net niet op zijn plaats en de dames bleven tegen een achterstand aankijken. In de laatste paar minuten kreeg van der Kolk Liberty dames 1 nog een aantal strafcorners tegen, deze werden wel goed uitverdedigd en zo bleef de stand 2-0. Na een goede tweede helft met veel kansen en veel balbezit werd er dus helaas alsnog verloren en ging van der Kolk Liberty dames 1 weer met 0 punten naar huis.

Met veel punten om aan te werken gaan de dames weer hard aan de bak om volgende week de 3 punten in Dongen te houden tegen Tempo '34.