Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

den Hamse Bok Liberty Heren 1 - Wateringse veld H1, 24 september 2017

Wedstrijdverslag  |  28-9-2017
Het is een mooie zonnige dag in Dongen en de heren van den Hamse Bok Liberty Heren 1 zijn fit en klaar om een mooie pot neer te zetten.
Iedereen is gebrand op een overwinning na het teleurstellende gelijkspel de week ervoor in Terneuzen. Vol goede moed startten ze de voorbereiding en maakten zich klaar voor de pot.

In de 12e minuut werd er een corner gehaald na een schot van Tim Verkijk, deze werd afgeweerd door de verdediging van Wateringse Veld. Liberty Heren 1 bleef de druk hoog houden en de bal werd vaak op het middenveld onderschept zodat de mannen snel over hun tegenstanders heen konden counteren. Hierdoor werd er na een schot op goal, die door de keeper hoog tegen het lichaam van een verdediger afgeketst. Zo werd er een corner gehaald. Uit deze corner resulteerde het eerste doelpunt van de wedstrijd in de 21e minuut, gemaakt door Mick Asselman.
3 minuten later werd er weer een corner versierd door Devi en Mick die samen een mooie aanval hadden opgezet en dit keer vond Devi Brons het net voor de 2-0.
In de 27e minuut breekt Liberty weer een keer door de verdediging van Wateringse Veld heen en na een goed opgezette aanval komt de bal bij Devi Brons terecht. Hij haalde uit en schoot de bal snoeihard de goal in. 3-0! Dit was tevens de ruststand.

In de 41e minuut maakte Mick Asselman een actie de cirkel in en door een fysieke overtreding werd er terecht een corner gegeven. Devi Brons mocht weer aanleggen voor de corner en hij vond nogmaals de goal voor zijn Hattrick en de 4-0.
Alsof dit nog niet genoeg was werd er, na een goede steekpass op Devi Brons, nogmaals door hem gescoord. Een 5-0 voorspong op het scorebord in de 44e minuut.
Liberty Heren 1 blijft hoog druk geven op zijn tegenstander en er blijven corners gehaald worden. Na een gemiste corner net ervoor maak Tim Verkijk een actie en door de bal slim op een voet te leggen in de cirkel haalt hij de volgende corner. In de 54e minuut maakt Devi Brons zijn 5 doelpunt en zet de 6-0 neer.
De 7-0 werd gemaakt door Mick Asselman die, na een fantastisch opgezette aanval en een assist van Richard Weeda in de 61e minuut, de bal makkelijk de goal in kon schuiven. Hierna liet Liberty onbedoeld de touwtjes een klein beetje vieren en de eerste keer dat Wateringse Veld in de 62e minuut de cirkel van Liberty binnendrong, werd er meteen een corner gehaald. Het eerste schot werd gepakt door de goalie Phillip Starmans, maar door het tweede schot werd de 7-1 gemaakt.

Aldus een fantastische wedstrijd voor den Hamse Bok Liberty Heren 1 en de punten zijn meer dan verdiend in Dongen gebleven!