Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Verlies voor Van der Kolk Liberty dames 1

Wedstrijdverslag  |  26-9-2017
Nieuwsafbeelding

Op zondag 24 september stond Rapide dames 1 uit Hulst op het programma. Het beloofde weer een spannende pot te worden. Beide teams zijn aan elkaar gewaagd, maar tijdens de voorspreking was het duidelijk dat de dames voor de drie punten zouden gaan.

 

Het fluitsignaal klonk en de wedstrijd begon. De eerste tien minuten werd sterk begonnen door Van der Kolk Liberty dames 1. Er werd zorgvuldig overgespeeld en de bal werd in het bezit van Liberty gehouden. Helaas kwamen de dames niet voorbij de verdediging van Rapide. De dames begonnen slechter te spelen. Er werd slap gespeeld en het leek alsof de moed in de schoenen was gezakt. Rapide zag daar de kans en kon dit benutten. Al snel stond Van der Kolk Liberty dames 1 op 0-2 achterstand. Het spel werd er ook niet beter op. Er was veel balverlies en onnauwkeurige passes van Liberty. De verdediging met keepster Senna-Joy Brons bleef vechten, maar het mocht niet baten. Ruststand 0-4. In de pauze werd er afgesproken om een andere opstelling neer te zetten, omdat het duidelijk was de huidige tactiek niet werkte. Na de rust werd er beter gespeeld, wat in een aantal doelpogingen resulteerde. Helaas werden deze tegengehouden door de keepster van Rapide. Maar Rapide kwam niet meer zo gemakkelijk door de verdediging van Van der Kolk Liberty dames 1. Helaas werd er een strafcorner versierd. De bal werd met de voet van een verdedigster van de lijn gehaald, dus werd er een strafbal gegeven voor Rapide. Deze werd in het net gepusht. Tot de laatste minuut heeft Van der Kolk Liberty dames 1 gevochten, maar het was duidelijk dat de 3 punten naar Hulst zouden gaan. Eindstand: 0-5.

 

De dames gaan komende week hard trainen om zondag 1 oktober wel winst te pakken. Van der Kolk Liberty dames 1 mag op bezoek bij de dames van Rapid in Gorinchem.