"Sportteam van het jaar"

Algemeen  |  16-9-2017
De spanning was te snijden tijdens het Dongense sportgala op 15 september jl.; voor het tweede jaar op rij was MC1 van MHC Liberty genomineerd voor de titel "Sportteam van het jaar".
De ontlading was dan ook groot toen rond 20:30 het hoge woord eruit kwam door jurylid Piet Scheepers; MHC Liberty MC1 is junioren Sportteam 2017!

De aanhoudende successen in de subtop-klasse gedurende de afgelopen seizoenen, welke dit seizoen reeds leidde tot een plaatsing in de hoogste topklasse, waren voor de jury aanleiding genoeg om deze titel aan het team toe te kennen. "Een mooi voorbeeld van doorzettingsvermogen en sportiviteit, maar ook van plezier", aldus de jury.

MHC Liberty is natuurlijk supertrots op deze meiden, maar even zozeer op alle vrijwilligers, trainers/coaches, de betrokken ouders en de overige aanhang die dit mogelijk hebben gemaakt.

Allen gefeliciteerd, namens bestuur en leden van MHC Liberty!

Reageer op het nieuws

Hieronder kunt u reageren op dit nieuwsbericht door middel van uw lidnummer + wachtwoord.