Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Douches in ons clubhuis

Accommodatie  |  15-9-2017

Korte uitleg over onze douches.

Misschien heb je het al ervaren, maar onze douches gaven de afgelopen maanden uitsluitend koud water. Dat komt niet alleen omdat de ketel stuk was, ook de bestaande CV- en warmwaterleidingen van ons clubhuis hebben het einde van hun levensduur bereikt.
Eén leiding gaf zelfs lange tijd lekkend warm water zonder dat iemand het door had. Vandaar dat de oude kleedkamer achterin, die uitsluitend voor opslag dient, zo vochtig en vies is geworden.

Omdat alle oude leidingen ingebouwd zijn in wanden, plafonds en vloeren, was het ondoenlijk om deze op te sporen en de nieuwe leidingen hier aan vast te koppelen.
Dat is ook nog eens extra jammer, omdat een aantal vrijwilligers enige jaren terug, juist een aantal kleedkamers super mooi hebben gemaakt, inclusief inbouw-sproeiers en -kranen.

Inmiddels heeft de installateur een nieuwe ketel geplaatst en is er weer warm water en verwarming. Erg jammer is het feit dat de keuze gemaakt moest worden om dit uit te voeren via opbouw leidingen. We beseffen dat dit niet meer van deze tijd is en het in schril contrast staat met de mooie niet meer bruikbare douche-installatie.
Ook regelgeving omtrent legionella beperkt een bepaalde mate van esthetische uitvoering. Voor de opbouwversie is gekozen omdat het anders voor ons, als vereniging, onbetaalbaar zou zijn geweest. We hopen natuurlijk wel dat er in de toekomst nog eens mooie nieuwe douches gemaakt kunnen worden.

Gelukkig zijn bij de eerdere verbouwing voorzieningen aangebracht die er voor zorgen dat de kleedruimtes goed gereinigd kunnen worden. Ilse van Dorst komt meerder keren per week het gehele clubhuis schoonmaken. Standaard komt ze op maandagochtend, op vrijdagmiddag en op zondagochtend. Om het tussentijds schoon te houden, zullen leden en ouders zelf moeten opletten dat het niet te vuil wordt.

De besturen van de hockeyvereniging en stichting Accommodatie MHC-Liberty