Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Hamse Bok H1 - Feijenoord H1

Wedstrijdverslag  |  13-9-2017
De eerste wedstrijd van het seizoen, alle spelers van den Hamse Bok Liberty Heren 1 zijn na 2 maanden voorbereiding helemaal klaar voor de wedstrijd. Er hangt een goede sfeer in het team en iedereen is bereid om voor de volle honderd procent te gaan knallen. 
In het eerste kwartier heeft Liberty Heren 1 het lastig. Twee spelers van Feijenoord zijn moeilijk te dekken en door middel van strakke diagonale passes van hun aanvoerder en acties van een snelle spits staat Liberty Heren 1 onder druk. Feijenoord komt dicht bij de goal en door een goede actie en een strakke voorzet belandt de bal in de goal. Maar door het scoren van de bal met de bolle kant wordt de goal afgekeurd. Door een strakkere mandekking en minder balverlies breekt Liberty door de verdediging heen en zo komt de bal bij Tommy Smits, geeft een goede pass op Devi Brons, die op zijn beurt de bal zonder pardon vanuit een moeilijke hoek de kruising in slaat. 1-0! Liberty Heren 1 blijft de druk opvoeren en na een diepe pass op en een actie naar binnen versiert Tim Verkijk de 2e corner. De corner gaat niet zoals gepland maar er komt toch een schot op goal. De keeper van Feijenoord pakt de bal en na twee rebound pogingen beland de bal bij Devi brons. Hij haalt hard uit en de bal vliegt half hoog binnen voor de 2-0. 
De 2e helft gaat van start en Liberty Heren 1 heeft nog steeds de overhand. Ze blijven de cirkel van Feijenoord Heren 1 penetreren en door slimme acties en het zoeken van rendement. Dit resulteert in de 3-0. Bij de 3e corner van Feijenoord en een slimme passeerbeweging komt er een schot op goal, maar deze wordt gepareerd door de goalie van Liberty Heren 1, Philip Starmans. Eindstand 3-0, aldus een geslaagde eerste wedstrijd voor den Hamse Bok Liberty Heren 1 en de eerste 3 punten van het seizoen blijven in Dongen.