Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

MHC Liberty clubtenue

Algemeen  |  24-7-2017
Nieuwsafbeelding
Na een jaar van voorbereidingen, gaat MHC Liberty met ingang van het hockeyseizoen 2017/2018 in haar nieuwe clubtenue spelen. Om iedereen in de gelegenheid te stellen tijdig te beschikken over het nieuwe tenue is afgelopen week een speciale Liberty-webshop gelanceerd welke te vinden is via https://clubs.reeceaustralia.com/nl/mhc-liberty/ (de link staat ook vermeld op de website van MHC Liberty. 


Voor alle duidelijkheid benadrukken wij hier nogmaals dat het voor alle spelende leden verplicht is, om vanaf komend hockeyseizoen de wedstrijden te spelen in het nieuwe tenue. Dit nieuwe tenue bestaat uit rok/broek, uitshirt en sokken (alles voorzien van Liberty-logo). De nieuwe thuis-shirts krijgen alle leden GRATIS uitgereikt bij aanvang van het nieuwe seizoen, indien van toepassing voorzien van bedrukking van nieuwe teamsponsoren. De aanschaf van jacks, trainingsbroeken en/of tassen - welke ook via de webshop besteld kunnen worden - is niet verplicht en staat individuele leden vrij. 


Voor de goede orde geven we ook nogmaals aan dat het volledige nieuwe tenue ook te koop is bij Intersport Oosterhout. En om het nog gemakkelijker te maken zal Intersport bij aanvang van het nieuwe hockeyseizoen, een aantal dagen een verkooppunt inrichten in ons clubhuis, én op 24 augustus van 18-21 uur een Liberty-clubavond organiseren bij Intersport Oosterhout, voor alle leden van MHC Liberty.