Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Ook slechte wedstrijden worden gespeeld!

Wedstrijdverslag  |  12-6-2017
Nieuwsafbeelding

Op zondag 11 juni heeft Plugro Liberty Dames 1 de laatste uitwedstrijd van dit seizoen gespeeld bij Rapid. Ondanks dat het een zonnige dag beloofde te worden, verliep de wedstrijd helaas anders dan verwacht. Het spel begon moeizaam en Rapid dames 1 haalde hier hun voordeel uit door meteen te scoren. Zo stond Plugro Liberty Dames 1 meteen 1-0 achter. Eenmaal wakker geschud door dit abrupte doelpunt gingen de dames er vol tegenaan. Dit mocht helaas niet baten. In de zestiende minuut kreeg Rapid weer de bal in het doel en Plugro Liberty Dames 1 kreeg het spel niet goed georganiseerd. Ondanks dat er flink wat kansen gecreƫerd werden door Plugro Liberty Dames 1 was de stand in de rust toch 4-0 voor Rapid.

 

In de rust werden de dames van Plugro Liberty nog eens goed toegesproken. Wat moest er veranderen om deze teleurstelling nog enigszins te verzachten? Niemand leek het correcte antwoord op deze vraag te weten. Ook in de tweede helft van de wedstrijd werden er wederom mooie kansen gecreƫerd. De ruimte was er, nu nog resultaat. Helaas kreeg Plugro Liberty Dames 1 het niet voor elkaar, waar de dames van Rapid wel optimaal gebruik maakten van hun kansen. Eline van Gastel wist de bal nog een keer mooi van de lijn af te houden, maar toch stond het gauw 6-0. Plugro Liberty Dames 1 gaf niet op! Er moest een mogelijkheid zijn om te scoren, en die was er inderdaad ook. Chelsea van Helmond kreeg het voor elkaar, een strakke bal mooi in het goal. Het leek wel of de dames de hoop teruggevonden had. Er werd nog steeds keihard gewerkt en dat wierp zijn vruchten af. Eveline Kahlman onderschepte de bal en kon Maud Ligtenberg bereiken, die de bal vervolgens mooi het doel in kon tikken.

 

Maar zo veel tijd was er niet meer om alle schade te herstellen. Met een enorm uithoudingsvermogen wist Rapid dames 1 ook hun laatste kansen goed te benutten en eindigde de wedstrijd met 8-2. Helaas gingen er geen punten mee vanuit Gorinchem. Maar volgende week strijdt Plugro Liberty Dames 1 voor de laatste keer dit seizoen. De wedstrijd vindt thuis plaats om 12:45 uur tegen Voorne Dames 1. Het belooft weer een zonnige dag te worden en Plugro Liberty Dames 1 ziet u graag verschijnen langs de lijn!