Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

BBQ-TIME OP 18 JUNI BIJ LIBERTY!

Evenementen  |  6-6-2017
Nieuwsafbeelding
Met nog twee wedstrijden te spelen loopt een fantastisch hockeyseizoen alweer ten einde. Traditiegetrouw wil Liberty Events ook dit seizoen gezellig afsluiten met elkaar. Zondag 18 juni 2017 sluiten we graag samen het seizoen af met een heerlijke barbecue en een knetterend eindfeest om de zomerstop in te luiden. Vorige jaren was deze seizoensbarbecue een daverend succes en ook dit jaar hopen we dit weer te overtreffen. Wij hopen jullie dan ook allemaal te zien!

Begint de maag al te knorren en wil je dit feestje niet missen? Meld jezelf (en je eventuele aanhang) dan gauw aan VOOR 13 JUNI!
Leden (van de zondagteams, recreanten, trimmers en Ladies Night) kunnen zich aanmelden via hun coach of teammanager. Niet-leden of zaterdaghockeyers kunnen zich aanmelden via [email protected] of door een berichtje te sturen naar Liberty Events op Facebook!

De barbecue wordt geheel verzorgd door Dongen Culinair. Voor maar 12,50 euro per persoon kan er ongelimiteerd mee gebarbecued worden. Kinderen kunnen aanschuiven voor 7,50 euro! 

We zien jullie graag allemaal zondag 18 juni!