SUPER SATURDAY 10 JUNI !

Evenementen  |  26-5-2017

MB2 en MC2 zijn al kampioen geworden en er zijn nog 6 jeugdteams in de race om ook deze titel te behalen dit seizoen!

Moedig daarom MA1, MA2, MA3, MC1, MC4 en MD5 de laatste wedstrijden met je team aan en noteer zaterdag 10 juni in de agenda voor de Super Saturday tussen 16.00 en 20.00 uur.

Er wordt veel georganiseerd deze dag tussen 16.00 uur en 20.00 uur.

• de spannende Derby wedstrijd Liberty JA1 en Warande JA2 wordt geopend met jongste jeugd in de line-up

• om 17.30 uur willen we met zo veel mogelijk leden in Liberty tenue een recordpoging wagen op het hoofdveld. Zorg dat je dit met zoveel mogelijk teamleden bij bent, zodat we gaan slagen

• Vanaf 18.00 uur worden alle kampioenen gehuldigd! Ook alle keep(st)ers van de jeugd van Liberty zullen in het zonnetje worden gezet. Kom dus met heel je team ze allemaal toejuichen!

• Liberty Events heeft een fotograaf geregeld zodat van elk team een foto gemaakt wordt. Een mooi aandenken van een super gezellig en sportief hockeyseizoen.

• Het bar-team van Liberty zorgt dat er teamschalen, frietjes en snacks besteld kunnen worden!

• Dongen Culinair verzorgt een BBQ all you can eat waarvoor iedereen zich kan aanmelden voor 1 juni a.s. bij [email protected], ook voor ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes, vriendjes en vriendinnetjes. De kosten zijn 7,50 voor de jeugd en 12,50 voor volwassenen.

• En uiteraard wordt er gefeest, compleet verzorgd met DJ, ijscokar van Smaak, schmink en springkussen.

DEZE DAG MAG JE NIET MISSEN! KOM MET Z’N ALLEN NAAR DEZE SUPER SATURDAY!