Liberty moet het voortaan zonder Miranda doen

Bar/Bardiensten  |  23-2-2014
Afgelopen vrijdagavond heeft onze 'bar-manager' Miranda van der Camp het besluit genomen om haar taak op te zeggen.

Haar gewogen besluit heeft het bestuur vanzelfsprekend met respect mogen ontvangen. Miranda was de afgelopen jaren niet weg te denken bij alles wat er rondom de Liberty-bar werd georganiseerd. Haar energie werkte aanstekelijk en ze was nooit te lui om iemand een helpende hand toe te steken. De baromzet (inmiddels een noodzakelijk bestaansrecht voor een welvarende sportclub) heeft door haar inzet een flinke duw omhoog gekregen. Het zou voor een team van nieuwe vrijwilligers een uitdaging worden om dat de evenaren.

We weten zeker dat we namens heel veel leden spreken, indien we Miranda danken voor haar inzet, loyaliteit, enthousiasme en sociale betrokkenheid bij de club.

Namens het bestuur MHC-Liberty,

Eric van den Bosch / voorzitter

Reageer op het nieuws

Hieronder kunt u reageren op dit nieuwsbericht door middel van uw lidnummer + wachtwoord.