Liberty MC2 ongeslagen kampioen 3e klasse

Kampioenen  |  23-5-2017

Liberty MC2 was op 13 mei al goed op weg naar het kampioenschap. Op deze dag moesten de meiden tegen de nummer laatst. Deze wedstrijd werd afgesloten met een mooie overwinning van 13-0.

Na de wedstrijd waren alle ogen gericht op de nummer 2. Als deze zouden verliezen dan konden wij de week erna kampioen worden. De meiden moesten lang wachten op deze uitslag, omdat deze wedstrijd pas later op de dag gespeeld zou worden. Rond 18:25 werd deze uitslag bekend.

De nummer 2 had verloren dus met nog 3 wedstrijden te gaan en 9 punten voorsprong en een positief doelsaldo van +30. Kon het kampioenschap ons niet meer ontgaan.

Op 20 mei was het dan zover. We hadden aan 1 punt genoeg om officieel kampioen te worden. Na een lange dag wachten mocht de MC2 dan eindelijk (met wat vertraging) hun kampioenswedstrijd beginnen. Bij de bespreking zag je wel wat gespannen koppies. Ook het vele aanwezige publiek dat op deze wedstrijd was afgekomen bracht wat gezonde spanning met zich mee. Maar na een goede start viel alle spanning van ze af, want al binnen 15 minuten stonden ze voor met 2-0. Naarmate de wedstrijd vorderde kwam er door mooi samenspel en goed opgezette kansen een zeer goed resultaat uit. Deze wedstrijd werd namelijk afgesloten met een klinkende overwinning van 8-0 op tegenstander Goirle. Met nog 2 wedstrijden te gaan en 9 punten los en een positief doelsaldo van +38 kunnen we wel concluderen dat Liberty MC2 de terechte KAMPIOEN is!!

Op de foto: (vlnr)

Coaches: Daniel van Rijswijk en Olaf Tennebroek (niet op de foto Shirley van Dongen en Pascal Claveaux)
Speelsters: Guusje Siemerink, Isabelle Goos, Simone Wynia, Lana Ariens, Roos Tennebroek, Pien van Leeuwen, Jill van der koog, Amber van Tilborg, Isa van Velsen, Evy Schipper,
Nienke van Rijswijk, Isa van de Ven, Doris Verbunt, Pleun van Dongen

Biene Spijkers
Gefeliciteerd🎉
Gerwin van Boxtel
gefeliciteerd top gedaan
Claudia Kannegieter
Toppie!

Reageer op het nieuws

Hieronder kunt u reageren op dit nieuwsbericht door middel van uw lidnummer + wachtwoord.