Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Liberty MB2 ongeslagen kampioen 2e klasse

Kampioenen  |  22-5-2017
Nieuwsafbeelding
In een vroege kampioenswedstrijd in Tilburg, wisten de meiden van Liberty MB2 zich te belonen met een geweldige wedstrijd en een 0-6 winst.
Nadat vorige week de spanning nog te hoog bleek om het toen al af te maken, speelden de Dongense meiden vandaag een mooie wedstrijd. Met veel werklust, goed hockey en sterk samenspel, domineerde Liberty de wedstrijd vanaf de eerste minuut. De meiden benutten de kansen goed en gaven bijna niets weg.
 
Een bekroning van een mooi seizoen. Na een knappe 2e plaats in de 2e klasse herfstcompetitie, is het team verder gegroeid in de 2e klasse lentecompetitie. En ondanks dat de stand en uitslagen anders doen vermoeden, waren het zeker geen gemakkelijke wedstrijden. Met een keeper die het team op belangrijke momenten op de been hield met knappe reddingen, een verdediging die goed geconcentreerd de tegenaanvallen pareerde maar ook zeker mooi aanvallen opzette, een middenveld dat met enorme drive en technisch goed hockey de tegenstander te sterk af was en aanvallers die hoge druk gaven en mooie aanvallen omzetten in even mooie of slimme goals. Ook werd er tactisch goed en slim gespeeld en stond het team open voor de adviezen van de coaches. Tel daarbij een sterke strafcorner en snel combinatiespel op en het succes van dit team is er mee verklaard. Sterke tegenstanders die geen antwoord hadden op dit geweld en, ondanks verwoede pogingen, niet in staat bleken dit team te verslaan. Een terechte kampioen dus!
 
Op de foto: (vlnr)
Coaches: Daniel van Rijswijk en Edwin van Os
Speelsters: Laure Horsten, Aileen Laros, Menzi van der Ven, Mirthe van Rijswijk, Anniko van Os, Charlotte de Kort, Romy van Hulten, Fleur Lambregts, Daphne de Benis, Fleur Akkermans, Evy van Leeuwen, Pepina de Boer, Pleun van Dongen, Frederiques Maas, Sanne Luijten