Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Geen punten voor mee uit Zwijndrecht

Wedstrijdverslag  |  8-5-2017
Nieuwsafbeelding

Na een aantal weken geen competitiewedstrijden te hebben gespeeld moest Plugro Liberty dames 1 deze zondag tegen de koploper Derby uit Zwijndrecht. De vorige wedstrijd eindigde in een 0-2 overwinning voor Derby, maar gezien het spel die wedstrijd, en de vorm van de laatste weken, was Plugro Liberty Dames 1 zeker niet kansloos. Door ziekte was helaas niet iedereen 100% fit, en ook een blessure vroeg al in de wedstrijd zorgde voor wat improvisatie in de opstelling.


De wedstijd begon sterk van beide kanten maar Derby had meer balbezit. Door een tweetal goed uitgevoerde scherpe aanvallende acties van Derby stond het echter halverwege de 1e helft wel al 2-0. Wakker geschud begon Plugro Liberty dames 1 beter te spelen, met een aantal behoorlijke kansen op de 1e treffer. Niet lang daarna viel de 2-1 door een goede assist van Chelsea van Helmond op Maud Ligtenberg. Er kwamen daarna nog een aantal kansen voor Plugro Liberty dames 1 maar helaas viel de gelijkmaker niet voor de rust.


In de 2e helft ging het weer lang gelijk op maar na ongeveer 10 minuten viel helaas een beetje ongelukkig de 3-1. Daarna bleef Plugro Liberty dames 1 het proberen maar daardoor kwam er ruimte vrij voor Derby en vielen er in een paar minuten 3 tegendoelpunten door goed uitgevoerde counters. Plugro Liberty dames 1 gaf de moed niet op en bleef er vol voor gaan. Dit leverde op het laatst nog een strafcorner op. De 1e poging werd foutief gestopt door de keepster. Uit de daarop volgende nieuwe strafcorner werd wel gescoord door Chelsea van Helmond zodat de eindstand op 6-2 kwam.


Het was een leuke sportieve wedstrijd tegen een team dat het verdient om kampioen te worden. Volgende week speelt Plugro Liberty dames 1 thuis tegen de dames van Pelikaan uit Roosendaal, wat weer een spannende wedstrijd belooft te worden aangezien zij in de stand maar 1 plaats onder Plugro Liberty dames 1 staan.