Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Erelidmaatschap Frank Knoop bij MHC-Liberty

Algemeen  |  22-4-2017
Nieuwsafbeelding

De Algemene Ledenvergadering van 20 april 2017 heeft besloten om Frank Knoop tot erelid te verheffen.

 

Enkele quotes uit de speech van de voorzitter Eric van den Bosch:

 

"Als jeugdlid was hij al wekelijks te vinden aan de bar, consequent hielp hij destijds het baropperhoofd Harry Asselman aan de noodzakelijke omzet. En het mooie is, dat hij dit nu nog steeds doet, maar nu doorgaans aan de andere kant van de bar.

 

In 2001 trad je als lid toe tot het bestuur van onze vereniging en in 2004 heeft de ALV jou aangewezen tot voorzitter.

 

Je leiderschap kenmerkte zich tot een bijzondere combinatie van het sluiten van compromissen èn het doorhakken van KNOPEN zodra er een kwestie op dood spoor zat. Het siert je dat jij daarbij steeds de mens centraal stelde.

 

Na tien jaar bestuurslid van onze vereniging trad je uit het bestuur in juni 2011.

 

Je trad toen wel af maar trad niet terug. Je zorg voor de centen van de club zijn legendarisch te noemen.

 

Je hebt onze jongenslijn van de kleine F-jes naar de A gebracht. Een hele prestatie en je wekelijkse zorg als coach en als trainer hebben er zeker positief aan bijgedragen dat we überhaupt nog een jongenslijn hebben.

 

Je bent steeds geïnteresseerd in het niveau van spelers en wil daar maar al te graag een bijdrage aan leveren. Gevraagd en ongevraagd blijf je positief kritisch en bezorgd over het reilen en zeilen binnen onze club.

 

Kortom jij bent het levende voorbeeld zoals wij graag een lid van Liberty zien.

 

Als huidig bestuur kunnen we er dan ook niet omheen –en dat doen we graag en welgemeend- om je aan deze ALV voor te dragen voor de hoogst mogelijke persoonlijke erkenning van onze vereniging: het erelidmaatschap. "

 

Voorafgaand aan de ceremonie waren Manon, de vrouw van Frank en z’n twee zonen Job en Giel binnengeglipt. Hun aanwezigheid werd vooral door de verraste Frank zeer op prijs gesteld. Hierna kon de erkenning vorm krijgen door het overhandigen van een oorkonde en natuurlijk een mooi boeket voor Manon.