Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Den Hamse Bok Liberty Heren 1 wint spannende wedstrijd

Wedstrijdverslag  |  10-4-2017

Na de afgelopen twee nederlagen had Den Hamse Bok Liberty heren 1 wat recht te zetten. Met vier geblesseerde spelers moest er gepuzzeld worden om tegen Berlicum een volledig team neer te zetten.

 

Met de nodige invallers begon de wedstrijd met de insteek dat er gewonnen moest worden omdat anders de tegenstander dichterbij zou komen op de ranglijst. Na verschillende kansen op en neer viel er dan toch nog in de eerste helft de bevrijdende openingstreffer. Een fraaie strafcorner van Tommy Smits verdien in de korte hoek. Het eerste doelpunt gaf de energie op gelijk op jacht te gaan naar de 2-0. Op slag van rust volgde, na een goede actie van Toby Kuijpers, een goal van Gijs Verbunt die zijn directe tegenstander helemaal zoek speelde.

 

Ook de tweede helft begonnen de mannen van Den Hamse Bok Liberty Heren 1 voortvarend. Al snel volgde een lange bal op Sten Wahlbrinck die de bal precies genoeg over de doellijn pushte dat die niet meer gered kon worden. Helaas werd er niet lang genoten van het snel gevallen doelpunt aangezien Berlicum de 3-1 en de 3-2 snel achter elkaar maakte. Maar door goed verdedigen van het hele team werd de voorsprong niet verspeeld en bleven de drie punten in Dongen.

 

De komende vier weken zijn er helaas geen wedstrijden. Wel is er 22 april een clinic voor de jeugd waarbij spelers van Heren 1 zullen meehelpen. De competitie wordt hervat op 7 mei in Terneuzen tegen de Heren van Olympia. Tot dan!