Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Puntenverlies voor Plugro Liberty dames 1

Wedstrijdverslag  |  10-4-2017
Nieuwsafbeelding

Zondag 9 april stond de wedstrijd tegen Rapide Dames 1 op het programma. Rapide Dames 1 de nummer 7 en Plugro Liberty Dames 1 de nummer 6 in de poule. De vorige wedstrijd tegen Rapide Dames 1 won Rapide met 2-1. De dames van Plugro Liberty Dames 1 waren dan ook vastberaden om de drie punten in Dongen te houden.

 

De wedstrijd begon fel en beide teams gingen er vol voor. Plugro Liberty Dames 1 startte sterk en vol goede moed, maar toch werd het rommelig na de eerste 5 minuten. Ballen kwamen niet aan en het balbezit werd vaak ingeleverd. Het spel van Rapide Dames 1 was fysiek, krachtig en snel. Door het fysieke spel kreeg Plugro Liberty Dames 1 nog vaak de bal mee, maar het bleef lastig. Helaas ging de strafcorner die Plugro Liberty Dames 1 kreeg er niet in. Gelukkig bleef het de eerste helft wel rustig in de cirkel van Plugro Liberty Dames 1. Zo ging Plugro Liberty Dames 1 de rust in met een stand van 0-0. Er was nog niks aan de hand, maar het spel moest beter om de drie punten in Dongen te houden.

 

Na de verkoeling in de schaduw te hebben gezocht, ging Plugro Liberty Dames 1 weer van start. Van beide kanten kwamen er kleine kansen, maar het spel veranderde nog niet echt. De dames van Plugro Liberty Dames 1 kregen een strafcorner tegen die er in eerste instantie goed werd uitgehouden, maar er volgde nog een strafcorner. Deze strafcorner ging er helaas in via het been van de lijnstop. Toen stond Rapide voor met 0-1. Nu moest Plugro Liberty Dames 1 echt alles geven. Dit resulteerde in een aantal strafcorners die Plugro Liberty Dames 1 meekreeg, dit kwam doordat Rapide Dames 1 nog fysieker ging hockeyen om de drie punten mee te nemen naar Hulst. Maar helaas de strafcorners gingen er niet in. De laatste 5 minuten van de wedstrijd werd het nog echt spannend toen er 3 speelsters van Rapide een kaart kregen. Maar helaas het lukte niet, eindstand 0-1. Een behoorlijke tegenslag voor Plugro Liberty Dames 1 na een zeer goede start van de tweede seizoenshelft.

 

Plugro Liberty Dames 1 kan zich nu gaan voorbereiden op de wedstrijd tegen Derby die 7 mei is in Zwijndrecht. Met nog een oefenwedstrijd op het programma 23 april, gaan ze zich goed voorbereiden op de wedstrijd tegen de nummer 1.