Sponsor Evenement 19 april

Sponsoring  |  3-4-2017

Beste (nieuwe) sponsor,

Onze hockeyvereniging MHC-Liberty ontwikkelt zich succesvol. Op alle fronten zien we de verbeteringen, als resultaat van de inzet van vele vrijwilligers.

De afgelopen jaren zijn de velden vernieuwd en is het hockeyniveau van de jeugd gestegen.

De volgende stap is het verbeteren van de persoonlijke uitstraling van alle leden. Met hulp van Intersport Oosterhout en Reece Australia® Nederland, hebben we onze kledinglijn gemoderniseerd. Bij het ontwerp is rekening gehouden met sponsoruitingen. Hierdoor kunt u op eenvoudige wijze onze (jeugd)leden financieel steunen.

Noteer alvast in uw agenda
19 april 2017

Countdown Timer 13 April

We zijn trots op het nieuwe clubtenue en willen u graag de kans geven om uw bedrijf of werkgever te promoten.

Maak kans op een veldsponsorschap t.w.v. €5000,- en steun onze jeugd bij alle thuiswedstrijden!

·Datum: Woensdag 19 april a.s.

·Inloop: 20:00 uur

·Start: 20:30 uur

·Locatie: Clubhuis, Alexanderstraat 3 Dongen

·Parkeren: poorten zijn open bij parkeerplaatsen clubhuis of Hertog Janstraat (tennispark BAS Dongen).