Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Zonnige start voor Plugro Liberty dames 1

Wedstrijdverslag  |  13-3-2017
Nieuwsafbeelding

Zondag 12 maart stond de eerste wedstrijd na de winterstop voor Plugro Liberty dames 1 op het programma, tegen Tempo '34. Een bekende tegenstander, eerder in de competitie werd er met 6-2 gewonnen.

 

Na een drieluik vorige week zondag waren de dames van Plugro Liberty dames 1 klaar om weer de 3 punten te pakken. Er werd vanaf de eerste minuut hoge druk gezet op de achterhoede van Tempo, maar de eerste 15 minuten verliepen alles behalve soepel. Helaas resulteerde dit in een 0-1 achterstand. Het spel moest zorgvuldiger. Eindelijk viel daar de 1-1, een mooie bal van Chelsea van Helmond op Maud Ligtenberg die de bal liggend in het goal werkt. Even later werd er een strafcorner versierd waaruit Chelsea van Helmond met een mooie variant wist te scoren.

 

Na het tweede doelpunt was Plugro Liberty dames 1 op dreef, het spel liep zichtbaar stukken beter. Een mooie bal van Lienke Adams op Chelsea van Helmond zorgde voor de 3-1. Net voor het einde van de eerste helft wist Lieske Trommelen ook nog een goaltje mee te pakken door een strafcorner variant binnen de palen te slaan. Met een ruime voorsprong van 4-1 ging Plugro Liberty dames 1 de rust in.

 

Na de rust bleef Plugro Liberty dames 1 volle druk zetten, halverwege de tweede helft werd de 5-1 hard ingeslagen door Chelsea van Helmond op haar backhand. Zoekend naar een zesde goal, liet deze toch even op zich wachten, er werden een paar kansen gemist en Tempo kon een paar keer uitbreken, maar de verdediging van Plugro Liberty dames 1 wist zich er keurig uit te redden, tot de laatste minuten werd er naar nog een goal gezocht. Maud Ligtenberg zorgde ervoor dat de teller op 6 kwam en dat was het laatste goal van de wedstrijd. Met een keurige 6-1 stapten de dames van het veld af, met weer genoeg punten om aankomende week op te trainen.

 

Volgende week zondag reizen we af naar Zevenbergen, om daar ook weer de 3 punten te pakken.