Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Introductie nieuw tenue MHC Liberty

Algemeen  |  28-2-2017
Nieuwsafbeelding
Tijdens de ALV van 3 november jongstleden is door onze leden ingestemd met een nieuw kledingbeleid. Dit hernieuwde beleid betrof naast een aanscherping van de sponsormogelijkheden met betrekking tot clubkleding, de distributie van clubkleding, alsmede een modernisering van ons tenue. In het kader van de uitwerking van dit nieuwe beleid, hebben we jullie reeds geïnformeerd over de nieuwe kledingleverancier Intersport Oosterhout (per volgend seizoen). Ondertussen zijn we weer een stap verder en kunnen we jullie binnenkort met gepaste trots ons nieuwe 'wit/rood' laten zien.

Samen met leverancier REECE hebben we gezocht naar een modern tenue (pasvorm, kleurstelling, materialen, belettering, etc.), zonder daarbij afbreuk te doen aan onze vertrouwde wit/rode kleuren. Ondertussen zijn we dus zover dat we ons nieuwe tenue aan jullie kunnen presenteren. Hiermee hebben we dan alle tijd om te wennen en te leveren, alvorens het nieuwe tenue met ingang van seizoen 2017/2018 wordt ingevoerd. Bij aanvang bestaat het nieuwe tenue uit een shirt, een rokje/broekje, en speciale Liberty-sokken. We sluiten niet uit dat daar op termijn ook een uitgebreidere Liberty-kledinglijn aan toegevoegd wordt (bijv. tassen, trainingspakken, sweaters, etc).

Omdat dit toch wel een bijzonder moment is voor onze club, willen we de bekend-making van het nieuwe tenue niet in een keer doen, maar een en ander langzaam onthullen. Hiertoe zullen in de periode van 1 maart tot 10 maart via onze social media kanalen (Instagram, Facebook, ...) 'puzzelstukjes' van het tenue delen. De climax (het volledige tenue) zal dan onthult worden bij de start van de lente-competitie op 11/12 maart. Omdat het nieuwe tenue ook weer nieuwe kansen biedt voor (shirt-)sponsoren willen we het ook 'showen' aan onze bestaande en nieuwe sponsoren tijdens de sponsoravond op 19 april.

LET OP: In het kader van dit bijzondere moment, hebben wij bedacht iedere 25e bezoeker van Intersport Oosterhout, die de complete, samengestelde puzzel inlevert, een leuke prijs te geven. Een extra reden dus om op te letten, uit te knippen, op te plakken en in te leveren.Vragen over het nieuwe tenue, sponsormogelijkheden en/of de introductie van het nieuwe tenue kunnen uiteraard gesteld worden tijdens de sponsoravond op 19 april aanstaande, of tijdens de ALV op 20 april aanstaande. Alle overige vragen kunnen gesteld worden via [email protected].