HET APRÈS-SKI TOERNOOI IS TERUG!

Evenementen  |  10-2-2017
De carnavalsvakantie is ten einde, de eerste katertjes zijn overleefd en de eerste symptonen van leven beginnen weer vorm te krijgen. De zonnebrilafdruk van het skiën is bijna weg, evenals de spierpijn in je benen. Hoog tijd voor het Après-ski Toernooi 2017 dus!

Zondag 5 maart is MHC Liberty de gezelligste après-ski hut van Dongen! Kan jij met je eigen team onder alle omstandigheden je hockeyskills laten zien en het hoofd ijskoel houden? Ben jij niet vies van een beetje schandalig veel glühwein, Schnaps en erwtensoep? Geef je dan op! Voor 10 euro ben jij verzekerd van een plekje op het drukbezette speelveld, kopjes soep, genoeg glühwein en een maaltijd die een goede bodem vormt voor de beste afterparty van de carnavalsvakantie!

Inschrijvingen beginnen zondag 5 maart vanaf 12:00 uur op MHC Liberty! Aan reglementen voor teams doen we niet, iedereen mag meedoen!
WIR SCHAFFEN DAS!

Reageer op het nieuws

Hieronder kunt u reageren op dit nieuwsbericht door middel van uw lidnummer + wachtwoord.