Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Doortrainen tijdens de winterstop

Trainingen  |  28-11-2016
Beste leden, ouders en begeleiders,


De winterstop staat voor de deur en er komen de nodige vragen binnen over de planning m.b.t. de trainingen op het veld. In overleg met de Technische Commissie hebben we het volgende besloten:

Deze week (28 november t/m zaterdag 3 december) is de laatste reguliere trainingsweek voor de senioren en junioren. Sommige teams hebben besloten deze week niet meer op het veld te trainen i.v.m. voorbereiding op de zaalcompetitie. De communicatie hierover ligt in handen van de teammanagers en komt niet vanuit de TC. 

De jongste jeugd traint deze week niet meer i.v.m. zaalactiviteiten van de (hoofd)trainers. Enkele coaches hebben besloten deze week zelf de trainingen te verzorgen. De communicatie hierover ligt in handen van de teammanagers en komt niet vanuit de TC. Voor de jongere jeugd is er zaterdag 3 december nog een afsluitende Pietentraining (zie eerdere mail).

Het reguliere trainingsschema gaat weer in vanaf maandag 13 februari. De meeste teams zijn dan al klaar in de zaal dus het is zonde om dan nog niet te gaan trainen op het veld. Hierdoor kunnen teams zich drie weken voorbereiden voor de eerste competitiewedstrijd (11-12 maart). In de carnavalsweek wordt er niet getraind en is de accommodatie gesloten.

Om coaches de ruimte te geven tijdens de winterstop op het veld door te trainen hebben we besloten dat er doorgetraind kan worden op woensdag en vrijdag van 17:00 tot 21:00 uur. Dit kan alleen als het veld gereserveerd is bij Gijs Verbunt ([email protected] of 06-27081950). Hij zal de accommodatie op beide dagen openen en sluiten. Op andere dagen is het niet mogelijk om te trainen.

De accommodatie is vanaf maandag 19 december tot en met zondag 15 januari volledig gesloten en kan er ook op woensdag en vrijdag niet getraind worden.

Graag een tijdige berichtgeving richting Gijs Verbunt zodat hij het een en ander kan inplannen. Kortom: vergeet het veld niet te reserveren want anders sta je misschien voor een gesloten poort of kan je het clubhuis niet in voor de materialen en de verlichting.

De Technische Commissie wenst iedereen alvast een fijne en sportieve winterstop!


Pascal Claveaux en Gijs Verbunt
Technisch Coördinatoren MHC Liberty