Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Den Hamse Bok Liberty Heren 1 wint op stormachtige dag

Wedstrijdverslag  |  21-11-2016

Afgelopen 20 november stond de uit wedstrijd naar het verre Rapide gelegen in Hulst op het programma. Na een week hard werken zowel mentaal als fysiek waren de heren erop gebrand om deze wedstrijd om te zetten in 3 punten voor Liberty. Na een stormachtige reis en een motiverende voorbespreking van coach Gijs Verbunt gingen de Den Hamse Bok Liberty Heren 1 voortvarend van start tegen Rapide. Gedurende de wedstrijd kwam Liberty steeds beter in zijn spel. Maar hoewel ze domineerden werd het goede spel in de eerste helft niet beloond.

 

In de tweede helft kwam er geheel onverwachts een goal voor Rapide op het scorebord. De spits van de tegenstander werkte hem weliswaar met zijn bolle kant het goal in maar de scheidsrechters hadden het beiden niet gezien. Na deze tegengoal ging het tempo bij Liberty omhoog en kwam er meer pit in het spel. Dit resulteerde in een goal van Felix van Rooij die de bal hoog in het goal pushte. Met nog vijf minuten op de klok scoorde Tim Verkijk de 1-2 voor Liberty waardoor de Heren op een verdiende voorsprong kwamen.

 

Komende zondag staat de thuiswedstrijd om half drie tegen Vlijmen op het programma. Met daarna de afsluitende Full Moon derde helft. Komt zondag allen om ons vol te zien strijden voor de drie punten!