Einde extra winter training!

Trainingen  |  5-2-2014
Na zeven trainingen is er gisteren weer een einde gekomen aan de extra wintertrainingen. Met heel veel plezier hebben een groot aantal junioren meegedaan aan deze extra trainingen, met als doel om de conditie op peil te houden en als aanvulling op de zaal competitie.
We kunnen wel zeggen dat het een groot succes was. We evalueren deze trainingen binnen de TC en laten jullie snel weten hoe dit een invulling gaat krijgen op onze jaarkalender voor volgend seizoen en misschien ook nog wel voor dit seizoen.

Namens het technisch kader van de TC willen we Patrick Kuppers en Johan Jacobs in het bijzonder bedanken voor de extra ondersteuning die zij ons hebben gegeven bij deze trainingen.

De laatste zaaltrainingen en wedstrijden worden nog gespeeld en daarna kunnen we weer met extra conditie op het veld beginnen. Tot op het veld weer en iedereen bedankt die deze trainingen tot een succes hebben gemaakt!

Pascal, Gijs, Claudia en Antoine

Mariet van Boxtel
Gefeliciteerd!
Shirley van Dongen
Trainers bedankt! MD2

Reageer op het nieuws

Hieronder kunt u reageren op dit nieuwsbericht door middel van uw lidnummer + wachtwoord.