Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Een zure les voor Den Hamse Bok Liberty Heren 1

Wedstrijdverslag  |  8-11-2016
Deze week stond er weer een uitwedstrijd op het programma voor den Hamse Bok Liberty Heren 1. Dit keer was het de beurt aan Berlicum, een laagvlieger in de competitie. 
Na een stevige warming up op een zeer koud en niet besproeid semi-waterveld ging de wedstrijd van start. Al vroeg in de wedstrijd viel er een discutabel doelpunt omdat de bal geen vijf meter gerold had voordat deze de cirkel ingeslagen werd. 1-0 voor Berlicum. Na een paar kleine kansen over en weer viel er in de eerste helft nog de 2-0. Dit werd tevens de ruststand. 
 
In de tweede helft gingen de heren voortvarend van start met meerdere kansen maar er gingen er geen in het goal van Berlicum. Na een sterkere fase van Liberty kwam Berlicum op 3-0. Door een gegeven strafcorner werd het daarna 4-0. Na deze twee snelle goals werd Liberty weer gevaarlijker in de aanval maar weer gingen er geen kansen in het goal. Helaas werd het in de laatste minuten ook nog 5-0 voor Berlicum. 
 
Komende zondag om 14:30 staat de thuiswedstrijd tegen Olympia uit Terneuzen voor de boeg. Komt u Den Hamse Bok Liberty Heren 1 aanmoedigen?