Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Na regen komt zonneschijn voor Plugro Liberty Dames 1

Wedstrijdverslag  |  7-11-2016
Nieuwsafbeelding

Zondag 6 november stond de wedstrijd tegen Prinsenbeek voor Plugro Liberty Dames 1 op het programma. Prinsenbeek stond 2 plekken onder Plugro Liberty Dames 1, de 3 punten in Dongen houden was dus een must.

 

Vol goede moed begonnen de dames aan de wedstrijd. Plugro Liberty Dames 1 zette goed druk, maar de dames van Prinsenbeek gaven zich niet makkelijk gewonnen. Het duurde daarom ook even voordat de 1-0 viel, een intikkertje door Maud Ligtenberg nog in de eerste helft. Ook Prinsenbeek kreeg zo haar kansen, maar gelukkig wist de verdediging van Plugro Liberty Dames 1 de nul te houden. Door de goede druk ontstonden er nog een paar kansen. Helaas bleef een tweede goal uit in de eerste helft. Het fluitsignaal klonk en de dames van Plugro Liberty Dames 1 gingen rusten met een 1-0 voorsprong. In de rust werd duidelijk dat de 2-0 snel gemaakt moest worden, want Prinsenbeek was een aantal keren dicht bij de gelijkmaker.

 

Met die opdracht ging Plugro Liberty Dames 1 de tweede helft in. Er werden een paar strafcorners gehaald, maar helaas werd er geen bekroond met een goal. Plugro Liberty Dames 1 bleef zoeken naar de 2-0. Met een paar goede uitbraken, waarvan er een paar tegen de paal kwamen, zou dit niet lang meer moeten duren. Gelukkig kwam daar weer een strafcorner. Door een mooie variant te spelen kon de bal op Chelsea van Helmond gespeeld worden, waaruit ze met een hoge push op het goal scoorde. De 2-0 was een feit. Plugro Liberty Dames 1 hield de rust in hun spel en probeerde balbezit te houden tot het einde van de wedstrijd, wat niet lang meer zou duren. De 3 punten waren binnen voor Plugro Liberty Dames 1.

 

Volgende week staat Barendrecht dames 1 op het programma, Plugro Liberty Dames 1 gaat er deze week weer hard tegenaan om de 3 punten zondag weer binnen te halen.