Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Een uitstekende wedstrijd maar geen winst

Wedstrijdverslag  |  19-10-2016

Zondag 16 oktober stond de wedstrijd tegen Tempo uit Bergen op Zoom op het programma. Tempo is de koploper in de competitie en al een bekende tegenstander. Tijdens de voorbereiding hebben de Heren nog gewonnen van deze tegenstander dus er was een zekere kans op een overwinning. Het weer was goed geschikt en de ballenbak stond al klaar in het clubhuis voor de derde helft.

 

 

Na een rommelige openingsfase stonden de heren al snel achter met 1-0 door een vrijgelaten aanvaller van Tempo. Maar ze lieten zich hierdoor niet uit het veld slaan. Na meerdere kansen kwam er een bal van Bas Leemans aan bij Tim Verkijk die de assist verzorgde voor een buikschuivende Floris Storm. Deze goal werd uitzinnig gevierd aangezien die al jaren droogstond.

 

 

In de tweede helft waren er kansen aan beide kanten maar vielen er geen goals tot in een van de laatste minuten toen de strafcorner van Tempo strak in het goal werd gesleept. De bal was onhoudbaar voor een uitstekend keepende Niels Verburg. Helaas werd de wedstrijd met een verliespartij afgesloten die ruimschoots werd goedgemaakt door het zelf georganiseerde derde helft.

 

Volgende week is er geen competitie maar speelt de Hamse Bok Heren 1 thuis voor de groepsfase van de beker. Het belooft een spannende dag te worden met meerdere tegenstanders uit de derde klasse. Komt u ook ons aanmoedigen vanaf 13 uur langs de lijn? Tot dan!