Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Den Hamse Bok Liberty Heren 1 beloont het goede spel niet

Wedstrijdverslag  |  11-10-2016
Deze zondag moesten de heren opnieuw naar een nieuwkomer in de competitie, dit keer was Bommelerwaard uit Zaltbommel aan de beurt. Na een rommelige voorbereiding mede veroorzaakt door een afgesloten snelweg ging Den Hamse Bok Heren 1 kwamen ze aan op het geheel nieuwe complex van slechts twee weken oud. Daar kwamen ze tevens tot de verrassing dat er gespeeld ging worden op een waterveld onder leiding van twee scheidsrechters die de super B hebben gefloten. 

Gelijk na het startsignaal volgde een goede fase van Liberty Heren 1, de trainingen op het nieuwe semi-waterveld van Liberty kwamen zeker ten goede op het waterveld van Bommelerwaard maar toch blijft het lastig spelen. De spelers van de tegenstander bleken al snel beweeglijk te spelen waar Liberty het lastig mee kreeg. Hierdoor ontstonden er meerdere kansjes voor Bommelerwaard. Uiteindelijk viel in de laatste minuut van de eerste helft een tegengoal door slap uitverdedigen van Liberty Heren 1. 
In het eerste deel van de tweede helft begon Den Hamse Bok Heren 1 slap, waardoor er weer kansen kwamen voor de tegenstanders om te scoren. Uiteindelijk viel ook de 2-0 door een fout in de verdediging. Na de tegengoal begon Liberty Heren 1 zich te herpakken en met nog 10 minuten op de klok scoorde Ard Leenderts de 2-1. Toen begon het slotoffensief om er toch nog een gelijkspel uit te halen, dit resulteerde in een levensgrote kans maar die werd naast gepusht. Helaas werd het slotoffensief tenietgedaan door een goal uit een makkelijk gegeven strafcorner waardoor de eindstand werd bepaald op 3-1. 

Komende zondag komt Tempo op bezoek en hierbij bent u uitgenodigd om te komen kijken en uw steun te laten horen en daarna op de derde helft te komen georganiseerd door Liberty Heren 1.