Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Hockeysticks voor Tanzania

Algemeen  |  20-9-2016
Nieuwsafbeelding

Jullie stem voor nog meer hockeyplezier in Tanzania

Enkele maanden geleden hebben wij bij Liberty oude hockeysticks ingezameld. Deze sticks zijn via de Rijswijksche Hockeyclub naar Tanzania gegaan. Daar is Valentina Quaranta vrijwillig zeer actief betrokken bij het ontwikkelen van onze mooie hockeysport. Het gave is dat mede door onze hulp ze nu genomineerd is voor een internationale prijs: 'Beste Internationale Vrijwilliger 2016’.

 

Over Valentina

Valentina is Italiaans oud-international en vertrok in 2011 naar Tanzania om vrijwilligerswerk te doen voor de ngo CO.P.E. Na enige tijd kreeg ze de aanbieding om bij CO.P.E. in dienst te komen, standplaats Dar es Salaam. Hoewel ze van plan was naar Italië, haar familie en vrienden terug te gaan, besloot ze te blijven. Gegrepen door de mensen en de (on) mogelijkheden in Tanzania. Ze startte vanuit het niets met hockey voor jonge vrouwen. Ze geeft training, organiseert toernooien, geeft gastlessen op scholen en is een hockey community gestart: Hockey4Development. Tijdens de hockeyevents organiseert ze scholing op het gebied van ontwikkeling, emancipatie, HIV-preventie, gezondheid en decriminalisering. Zo ontstaat niet alleen een hockey gemeenschap, er ontstaat vooral een gemeenschap met kansen voor de toekomst. Dit doet Valentina in haar vrije tijd, naast haar hectische en drukke baan. Maak kennis met Valentina in het YouTube filmpje hieronder.

 

Beste internationale vrijwilliger 2016

Valentina is genomineerd met haar project ‘Hockey4Development’ voor kinderen en jongeren in Tanzania. Stem op Valentina, jouw stem draagt direct bij aan haar project activiteiten. Mocht Valentina de prijs winnen zal ze deze volledig inzetten voor de ontwikkeling van jeugd en jongeren in Tanzania.

 

STEM| STEM|STEM| Ik roep iedereen bij Liberty op te stemmen op Valentina. Ze verdient deze prijs! Voor ons is het een kleine moeite, Tanzania kan het veel brengen! STEM: http://www.twendehockey.com/vote. Op deze pagina staat stapsgewijs uitgelegd hoe u kunt stemmen.

 

DEEL| DEEL| DEEL| Valentina kan alle stemmen gebruiken, dus deel dit bericht en filmpje in jouw netwerk.

 

Zie voor meer informatie en donatie mogelijkheden aan haar project: http://www.twendehockey.com.

 

Hartelijk dank namens Valentina en vooral haar Tanzaniaanse vrienden.