Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Liberty Dames 1 ook thuis goed van start

Wedstrijdverslag  |  19-9-2016
Nieuwsafbeelding

Vandaag mocht Liberty Dames 1 voor het eerst spelen op het hageltje nieuwe veld van Liberty. Het semi-waterveld. Het was Zevenbergen die op bezoek kwam. Dit was een wedstijd om punten te pakken, daar waren we het met zijn allen over eens. En niet zonder resultaat!

 

De wedstrijd begon gelijk fel, de dames lieten zien dat er niets te halen viel in Dongen. Al in de 5e minuut viel het eerste doelpunt. Een mooie actie van Eveline Kahlman die over de achterlijn binnen kwam en de bal goed voorlangs gaf. Chelsea van Helmond kon deze bal makkelijk binnen tikken. De meiden bleven door jagen en nog voor rust was daar de onderschepping van Maud Ligtenberg die met een backhandschot richting doel schoot. De bal werd nog goed afgeremd door de keeper van Zevenbergen, maar Pippa de Breet was daar als de kippen bij en tikte voor de zekerheid de bal alsnog binnen.

 

Ook de 2e helft lieten de dames merken dat ze zeker nog niet klaar waren, er ontstonden kansen en veel schoten op doel. De keeper van Zevenbergen had het druk maar stopte helaas ook veel ballen. Maar daar was dan toch een verdiende strafcorner. Een mooie variant, Diewertje Trommels pushte de bal mooi in de hoek binnen. De meiden bleven vechten en zaten nog vol energie. In de 66e minuut was daar een vrije slag. Deze werd goed snel genomen door Elisa Borst, die de bal perfect neer legde voor Maud Ligtenberg. Maud kon uithalen en ook de 4-0 was een feit. Een mooie overwinning en er zijn weer 3 punten bijgeschreven.

 

Aanstaande zondag nemen we het op tegen Spijkenisse Dames 1. Zien we jullie langs de lijn?

 

Groetjes van Liberty Dames 1