Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Gevoelige nederlaag Den Hamse Bok Liberty Heren 1

Wedstrijdverslag  |  19-9-2016
Na een zeer vroeg afgesproken vertrek afgelopen zondag moesten de heren van Den Hamse Bok Liberty heren 1 naar het verre Terneuzen. De tegenstander was Olympia Heren 1, een nieuwkomer binnen de competitie. Na een lange rit kwamen ze aan op sportpark Vliegende Vaart. Na anderhalf uur acclimatiseren aan de Zeeuwse lucht kwam Heren 1 al snel achter door een makkelijk verloren bal in de verdediging. Hierna volgde een fase waarin zowel Liberty als Olympia kleine kansen kregen. De grootste kansen waren voor Liberty Heren 1 maar de paal stond tot vier keer in de weg voor Felix van Rooij en Tim Verkijk. Het doel van Olympia werd hierna al snel duidelijk namelijk de 1-0 stand verdedigen. Dit lukte ze ook tot de rust. 
 
Halverwege de tweede helft werd er een fysieke overtreding begaan door een speler van Olympia op Jeroen Storm waardoor er een opstootje ontstond. Het gevolg was een gele kaart en 10 minuten tijdstraf voor de tegenstander en geel met een vijf minuten tijdstraf voor Floris Storm vanwege ongeoorloofd verbaal gedrag. Liberty zette vervolgens goed druk op de tegenstander om een goal af te dwingen. Helaas volgde hierop een 2-0 voor Olympia via een voet van de tegenstander,maar de arbitrage had dit niet gezien. Door weer een goal tegen werden de mannen nog meer gedreven om tot het uiterste te gaan en met nog acht minuten te gaan werd geen paal gevonden maar de 2-1 gescoord door Mick Asselman. Helaas was dit de uitslag van de wedstrijd en werd het een nog langere terugrit. 
Komende zondag staat er de thuiswedstrijd tegen Rapide Heren 1 op het programma voor Den Hamse Bok Liberty Heren 1. Zien we u komende zondag langs de lijn om ons naar de overwinning te helpen?