Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Semi waterveld nadert voltooiing; accommodatie per 2 september weer open

Accommodatie  |  27-8-2016
Nieuwsafbeelding
Terwijl de meesten van ons de afgelopen weken languit in de zon hebben gelegen, zonder al te veel lichamelijke inspanning, is er op het Liberty-terrein hard gewerkt om ons nieuwe semi waterveld op tijd voor de aanstaande competitie af te krijgen. Zoals jullie kunnen zien via de webcam op onze website, naderen deze activiteiten hun voltooiing; de ondergrond is klaar, de komende dagen wordt 'de mat' verlijmd en de omheining afgewerkt, waarna nog testen en keuring volgen. 

Ervan uitgaande dat de keuring, die op 1 september plaats zal vinden, positief zal verlopen, betekent dit dat de accommodatie van MHC Liberty, inclusief alle drie de velden, per 2 september as. weer volledig ter beschikking staat van onze leden. Vanaf deze datum kan er dus, conform het nieuwe trainingsschema, weer gebruik gemaakt gaan worden van de velden. Voor zaterdag 3 september staan inmiddels de nodige oefenpartijtjes ingepland (zie website) en voor zondag 4 september staat uiteraard de grote opening van ons nieuwe semi waterveld op de agenda.

Met de komst van een semi waterveld, zijn ook een aantal nieuwe voorzieningen op de accommodatie verschenen. Zo zijn er (uiteraard) sproeiers langs het veld geplaatst, is er een container met ontijzeringsinstallatie en zijn er twee waterbassins geplaatst. Voor het onderhoud en het gebruik van de sproei-installatie zullen een aantal zogenaamde 'sproeimeesters' benoemd worden binnen onze vereniging. Ter voorkoming van algengroei en andere problemen die bij een semi waterveld kunnen spelen, zal er de komende periode tevens een sproeibeleid ontwikkeld worden. Aangezien het erg nauw komt hoe en wanneer er gesproeid wordt, zal er alleen door de sproeimeesters gesproeid worden. Bij aanvang wordt dit beperkt tot  wedstrijddagen. 

Als eerder aangegeven is de vereniging heel blij met deze ontwikkeling en is er van overtuigd dat het nieuwe, snellere veld, bij zal dragen aan het plezier in, en de kwaliteit van het hockey. De oplevering zullen we dus ook groots vieren met een spectaculaire opening van het nieuwe veld op 4 september aanstaande. Meer hierover volgt binnenkort via Lisa, onze website en diverse social media. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Hieronder kunt u reageren op dit nieuwsbericht door middel van uw lidnummer + wachtwoord.