Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Deltalent komt naar MHC Liberty

Algemeen  |  28-7-2016
Nieuwsafbeelding
MHC Liberty is verheugd en trots te kunnen melden dat vanaf maandag 19 september as. stichting Deltalent hockey-trainingen zal gaan verzorgen vanaf haar velden. Eric v.d. Bosch, voorzitter MHC Liberty: "De komst van Deltalent sluit aan bij het verhoogde hockey-niveau in het algemeen, de ambities van onze vereniging in het bijzonder, en uiteraard de komst van ons nieuwe semi-waterveld. Deltalent zal met name bijdragen aan een groei in hockeytechniek, waardoor juist kleinere clubs als MHC Liberty hierbij gebaat zijn”. De trainingen op de velden van MHC Liberty zijn toegankelijk voor A-, B- en C-jeugdspelers en zullen gegeven worden op maandagavonden van 16:30 tot 18:00 uur. Aangezien Deltalent los staat van MHC Liberty zijn de trainingen ook toegankelijk voor leden van andere hockeyverenigingen.

Stichting Deltalent (onderdeel van ROC West-Brabant) wil talenten in verschillende sporten de mogelijkheid bieden om door middel van extra trainingen en begeleiding van toptrainers hun talenten verder te kunnen ontwikkelen. Centraal staat een ontwikkellijn per talent. Er wordt gekeken naar ambitie en leerbaarheid. Iedereen komt daarvoor in aanmerking, niet alleen de grootste hockeytalenten. Op dit moment zijn er al 250 kinderen die extra hockeytraining krijgen via Deltalent, waaronder een aantal speelsters vanuit MHC Liberty.

Spelers/speelsters die geïnteresseerd zijn in Deltalent mogen 5x (gratis) meetrainen, waarna er wordt gekeken of de talenten voldoende ontwikkelbaar zijn. Wanneer leden vervolgens door mogen gaan, wordt een bijdrage van € 125 verwacht, in de vorm van 5 'persoonlijke sponsoren' à € 25. Het is niet de bedoeling dat kinderen clubtrainingen (of onderwijs!) gaan afzeggen voor Deltalent-trainingen.

Voor meer informatie zie www.deltalent.eu, of kom naar de informatie-avond op 5 september a.s. om 19:30 in ons clubhuis. 


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Hieronder kunt u reageren op dit nieuwsbericht door middel van uw lidnummer + wachtwoord.