Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Volledige sluiting accommodatie MHC-Liberty

Accommodatie  |  10-7-2016
Nieuwsafbeelding
Afgelopen week is besloten dat onze hockeyvereniging de zomervakantie zal gebruiken om ons veld X te gaan vervangen door een nieuw veld. Middels dit bericht willen wij u graag nader informeren over een belangrijke consequentie die dit besluit tot gevolg heeft, namelijk de volledige sluiting van onze accommodatie gedurende de vervangingswerkzaamheden.
 
De aanleg van een semi-waterveld, inclusief beregeningsinformatie, heeft nogal wat 'voeten in aarde'. Zo zullen er waterzuiveringsvoorzieningen aangelegd moeten worden, moet het huidige, oude veld op een nette manier verwijderd worden, moet de onderlaag opnieuw geprepareerd worden, moet er een nieuwe mat geplaatst worden en moeten er uiteraard watersproeiers geplaatst worden. Dit alles moet met grote zorgvuldigheid uitgevoerd worden, waarbij de inzet van grote, kostbare en gevaarlijke machines en gereedschappen onvermijdelijk is. Om veiligheidsredenen, alsmede om dit (tijdkritische) proces niet te verstoren, is daarom besloten om, ten tijde van de werkzaamheden, de accommodatie van MHC Liberty volledig te sluiten. E.e.a. betekent dat iedereen die niet direct betrokken is bij de werkzaamheden, geen toegang heeft tot onze accommodatie. Voor alle duidelijkheid; dit geldt ook voor sleutelhouders binnen onze vereniging. Voor de bewaking van de accommodatie, de gereedschappen en materialen zullen extra beveiligingsmaatregelen genomen worden.
 
Bovenstaande sluiting geldt vanaf maandag 18 juli aanstaande en zal duren tot de datum waarop het nieuwe veld wordt opgeleverd. Volgens planning zal dit ergens in week 33 het geval zijn, maar wanneer het daadwerkelijk zover is, worden leden en organisatie daarover via LISA geïnformeerd.
 
Wij vertrouwen erop hiermee iedereen voldoende te hebben ge├»nformeerd en rekenen op volledige medewerking in deze. Voor vragen over de sluiting van de accommodatie, of de vervanging van veld X, kan eenieder zich richten tot [email protected].