Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

MHC Liberty krijgt semi-waterveld

Accommodatie  |  6-7-2016
Nieuwsafbeelding
Het gerucht gonsde al enige tijd, maar vanaf vandaag is het een feit: MHC Liberty krijgt een semi-waterveld. Op basis van een voorstel van team velden, dat eerder verantwoordelijk was voor de succesvolle aanleg van ons Verbunt-veld, hebben het stichtingsbestuur en het verenigingsbestuur van MHC Liberty op 5 juli jl. in gezamenlijk overleg besloten om veld X (het voorste veld) te gaan vervangen door een semi-waterveld, inclusief beregeningsinstallatie.

Vorig jaar is geconstateerd dat ons veld X na 20 jaar aan vervanging toe is. De afgelopen maanden is daarom hard gewerkt aan een voorstel tot vervanging. Op basis van de ontwikkelingen in de hockeysport, en de toenemende hockeyprestaties van onze teams, is daarbij nadrukkelijk gekeken naar de optie om veld X – op dit moment een zandveld - te vervangen door een semi-waterveld. 

De aanleg van het nieuwe veld zal ca. 5 weken in beslag nemen, vanaf de start van de aanleg rond 18 juli. Het is de ambitie om het nieuwe veld op 20 augustus gereed te hebben. Gedurende de periode waarin gewerkt wordt aan het nieuwe veld, is de accommodatie niet open voor gebruik. 

MHC Liberty is blij met deze ontwikkeling en is er van overtuigd dat het nieuwe, snellere veld, bij zal dragen aan het plezier in, en de kwaliteit van het hockey. Wel zal er de komende maanden nog invulling gegeven moeten worden aan een goede onderhouds-organisatie, die met deze aanschaf gepaard gaat. De aanschaf van het nieuwe veld zal geen consequenties hebben voor het contributiebedrag dat de leden betalen.

Reacties

Rik van der Koogh
Top! Gefeliciteerd Liberty... En bedankt commissies.
Claudia Kannegieter
Great !! Lekker bezig ...

Reageer op het nieuws

Hieronder kunt u reageren op dit nieuwsbericht door middel van uw lidnummer + wachtwoord.