Liberty leden sluiten het seizoen in stijl af, iedereen bedankt!

Evenementen  |  25-6-2016
Zaterdag 4 juni sloot de jongste jeugd van MHC Liberty officieel de competitie af. Traditiegetrouw volgde hierop de huldiging van de kampioenen van het afgelopen lenteseizoen. Maar liefst vier (meiden)teams veroverden de eerste plaats in een spannend en gezellig seizoen en konden dus rekenen op een gouden plak.

Aangemoedigd door coaches, ouders en trainers konden de meiden van MB3, MC1, MC2 en de MD1 hun prijs ophalen die werd uitgedeeld door spelers van de Dames en Heren 1. Het feest werd gepresenteerd door niemand minder dan Teun Aarden, zodat de feestelijke huldiging vlekkeloos verliep en dus een mooie afsluiter was voor alle fanatieke en sportieve jeugdspelers. Iedereen ontzettend bedankt voor alle inzet het afgelopen seizoen en we kijken nu al uit naar het hockeyseizoen 2016 / 2017.

Zondag 12 juni was het de beurt aan de senioren om het seizoen in stijl af te sluiten. Dit gebeurde eveneens traditiegetrouw met een gezellige barbecue verzorgd door Dongen Culinair. De teller van aanwezige BBQ'ers stond maar liefst op 200 volwassenen en 20 kids. Dank voor jullie aanwezigheid en ondanks dat de regen met bakken uit de hemel kwam vallen was het een super geslaagde zondag!

Namens de evenementencommissie willen wij iedereen bedanken en zeggen wij tot snel!