MHC Liberty MD1 wint kampioenentoernooi Zuid-Nederland

Kampioenen  |  11-6-2016
De sportieve opmars van de meiden van MHC Liberty D1 lijkt niet te stoppen. Nadat in seizoen 2015/2016 reeds het herfst-, zaal en het lentekampioenschap behaald was, mocht het team onder leiding van coach Marcel van Rooij, trainster Nina van Rijen en teambegeleidster Conny Stultjens deelnemen aan het kampioenentoernooi voor Zuid-Nederland. Tegenstanders waren de andere kampioenen in de subtopklasse Were Di (Tilburg), Hod (Valkenswaard) en HC Eindhoven. Hoewel de uitslagen dit keer niet zo royaal waren als tijdens de competitie, wisten de meiden toch ongeslagen kampioen te worden. Slechts de laatste wedstrijd tegen de nummer 2, Were Di, eindigde in een 0-0 gelijk spel, de overige 5 wedstrijden werden gewonnen. Uiteraard werd ook dit kampioenschap weer in aanwezigheid van veel Liberty-supporters gevierd. Het is op dit moment nog onbekend of dit kampioenschap verdedigd moet worden op nationaal niveau.

Marcel van Velsen
Super gedaan! Gefeliciteerd...
Eric van den Bosch
Hey meiden van de MD1. Wat een super prestatie kampioen van Zuid en dan op dit niveau Klasse en ik denk dat ik namens heel Liberty spreek dat we allemaal trots op jullie zijn. Groetjes Eric van den Bosch voorzitter MHC-Liberty.

Reageer op het nieuws

Hieronder kunt u reageren op dit nieuwsbericht door middel van uw lidnummer + wachtwoord.