Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Meisjes D1 Liberty pakt de triple

Kampioenen  |  25-5-2016
Meisjes D1 Liberty heeft afgelopen zaterdag de titel in de Subtopklasse A opgeeist. Er moest gewonnen worden van de nummer twee MD1 Push uit Breda. Met 5-0 werd Push op een pak slaag getrakteerd. Met nog twee wedstrijden te gaan is de voorsprong nu 9 punten op de nummer twee. Een fantastische prestatie die aan het begin van het seizoen nog voor onmogelijk werd geacht.
 
Na de behaalde kampioenschappen in de subtopklasse op het veld en in de zaal werden onze meiden ingedeeld in de hoogste subtopklasse met degradanten uit de topklasse en de beste uit de subtop. Een sterke competitie met Push, Zwart-Wit, Etten-Leur, Roosendaal en Walcheren. MD1 is echter van een zeer hoog niveau en domineerde in alle wedstrijden. 7 van de eerste 8 wedstrijden werden overtuigend gewonnen en 1 werd er gelijkgespeeld.
 
Er wordt mij als trainer/coach vaak gevraagd wat nou de reden is dat dit team zo goed presteert. Na regelmatig de standaard antwoorden te geven als: ze hebben kwaliteit, conditioneel zijn ze sterk, ze leveren veel strijd enz. ben ik er tijdens het seizoen achter gekomen dat 1 ding ons team heeft gemaakt tot waar we nu staan:
 
Alle 15 zijn ze verliefd op het spelletje hockey en daar zetten ze alles voor aan de kant. Hockey komt op de eerste plaats, voor school (sorry ouders) en eventueel vriendjes of feestjes. En als dan de faciliteiten aanwezig zijn zoals bij Liberty op dit moment krijg je dit als resultaat.
 
We gaan proberen de competitie goed af te sluiten en daarna gaan we ons opmaken voor het kampioenentoernooi om ook daar een mooi resultaat te behalen. We zijn als begeleiding natuurlijk enorm trots op de meiden en niet alleen met de prestaties, maar ook op het plezier en de sterke onderlinge band die dit seizoen is ontstaan binnen dit team.
 
Marcel van Rooij trainer/coach MD1

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Hieronder kunt u reageren op dit nieuwsbericht door middel van uw lidnummer + wachtwoord.