Scheidsrechtersexamen

Algemeen  |  13-5-2016
Op woensdag 11 mei was het dan zover. 51 kandidaten zijn in de Cammeleur in 2 groepen op examen geweest.

De laatste jaren bestond de voorbereiding alleen maar uit het volgen van de e-learning , maar uit de resultaten bleek al gauw dat dat niet voldoende was. Daarom zijn we terug gegaan naar 3 lesavonden in het clubhuis en dan de e-learning thuis als ondersteuning erbij. Dat heeft positief gewerkt want Liberty heeft er weer 38 scheidsrechters bij.
Het grootste deel daarvan is tweede jaars C-jeugd. Die kunnen dus vanaf nu en ook in het komend seizoen elftalwedstrijden gaan leiden.

Bijzonder is nog wel te vermelden dat Pit Verschure, Gitte Wansleeben en Fleur Akkermans foutloos geslaagd zijn.

Na afloop van het examen heeft een gedeelte van de Hoge Ham nog lang kunnen meegenieten van de nieuwe fluitjes...

Marcel van Velsen
Gefeliciteerd!
Eric van den Bosch
Mooi resultaat, weer n stapje verder op de goede weg. Dank voor al die meiden en jongens. En natuurlijk ook voor de cursus leiding. Namens het bestuur Eric van den Bosch

Reageer op het nieuws

Hieronder kunt u reageren op dit nieuwsbericht door middel van uw lidnummer + wachtwoord.