Verslag Wim Wolf toernooi

Evenementen  |  30-3-2016

De Hera’s op het Wim Wolf toernooi!

Tweede paasdag was het zover! Een uit de M6E1 en M6E2 samengesteld team ging mooi uitgedost naar het hockeyterrein van Zwart Wit in Breda voor het jaarlijkse Wim Wolf toernooi voor 6 en 8-tallen.

Het thema was Olympische Spelen, waarop onze dames als echte Griekse godinnen, de Hera’s, ten strijde zouden gaan.

En dat hebben ze gedaan! Ze zijn knap eerste geworden in hun poule, waarbij alle wedstrijden waren gewonnen, met geen enkel tegendoelpunt! Speciale vermelding van de eerste wedstrijd, waarbij het met bakken uit de hemel kwam vallen. Maar ze gaven niet op!

Het was een supergezellige en sportieve dag, waarbij ze trots een beker en medaille mochten ontvangen voor hun prestatie.

Reageer op het nieuws

Hieronder kunt u reageren op dit nieuwsbericht door middel van uw lidnummer + wachtwoord.